Om oss

Våra mål:

  • Engagera ungdomar som volontärer
  • Förbättra situationen för utsatta människor
  • Hjälpa de unga att bli bättre människor
  • Samla in medel för projekten
  • Stödja projekt i utvecklingsländer

Våra projekt:

  • Food for others: matutdelning till utsatta familjer
  • Digitalhjälp: Vi hjälper äldre med teknik
  • Cooking for others: Vi lagar mat och ger ut till hemlösa på gatan
  • Insamlingsfester till förmån för våra projekt i Kenya

Ordförande: Javer SádabaHej! Jag heter Javier Sadaba och jobbar som ekonom. Jag kommer ursprungligen från norra Spanien, från staden där tjurarna springer på gatan. Jag har varit med från början på Living for others och därmed sett föreningen utvecklas genom åren. Det jag trivs bäst med är att få träffa andra människor för att hjälpa andra, sporta eller ha kul tillsammans. Som ordförande i föreningen är det en stor glädje att se så många människors tacksamhet för våra insatser. Jag försöker bli bättre på padel men man kan inte vara bra på allt.

Sekreterare och samordnare: Henrik NilssonJag är utbildad civilekonom och arbetar som Financial Controller på AB Alfort & Cronholm. Jag har varit med mycket inom både Food for Others och Digitalhjälpen. Jag är med i organisationen då jag blir glad när jag ser andra blir glada, vilket jag ofta upplever när vi är ute på fält och arbetar. Inte så bra på padel, men har andra talanger.

Ledamot: Carlo EngstrandHej! Mitt namn är Carlo Engstrand. Jag jobbar som jurist på Lexly. Kommer från Sverige och Peru. Har varit aktiv i Living for others i ett par år nu med både matutdelningen och digitalhjälpen. För mig är det väldigt givande att hjälpa andra då man märker deras tacksamhet. Sedan är personerna man jobbar med ett stort plus. Självutnämnd padelmästare i Living for others

Ledamot: Mikael NilssonMitt namn är Mikael Nilsson och jag är ansvarig för Cooking for others. Till vardags pluggar jag till apotekare och medicin vid Uppsala Universitet och jobbar extra på Thermo Fisher som distributionstekniker. Jag ser mig själv som en driven, kreativ och positiv person och hoppas det kommer kunna speglas i mitt arbete med verksamheten. Regerande padelmästare i living for others.

Ledamot: Veronica WardaHej! Jag heter Veronica Warda. Jag är 23 år gammal och jag är assyr. Jag är en del av styrelsen för Living For Others. Jag hittade LFO i volontärbyrån i slutet av 2022 och är överlycklig att vara med och hjälpa till genom organisationen. Min stora passion i livet är volontärarbete, ge tillbaka till samhället och hjälpa de som behöver det som mest.


LIVING FOR OTHERS IYC SWEDEN

Dalgränd 54

121 30 ENSKEDEDALEN

Swish 1230728295

info@livingforothers.se